Home » apartman hajdúszoboszló » Téli Kikapcsolódás Hajdúszoboszlón az Ilona Apartmanban

Téli Kikapcsolódás Hajdúszoboszlón az Ilona Apartmanban

 

pihenés Hajdúszoboszlón

pihenés Hajdúszoboszlón

A téli időszak különleges hangulatot kölcsönöz Hajdúszoboszló városának, ahol a termálfürdők melege és a nyugodt, pihentető környezet tökéletes menedéket nyújtanak a hideg napokon. A téli szezonban kiváló pihenési lehetőséget kínáló szálláslehetőségek között kiemelkedik az Ilona Apartman, amely most vonzó téli szállás csomag akcióval várja a látogatókat.
Az http://www.ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu weboldalon bemutatkozó Ilona Apartman a hajdúszoboszlói szállások között kitűnik modern kényelmével és otthonos atmoszférájával. A vendégek igényeinek megfelelően különféle méretű és felszereltségű apartmanok közül választhatnak, amelyek mindegyike magas színvonalú kényelmet biztosít: teljesen felszerelt konyha, kényelmes ágyak, tágas fürdőszoba, valamint a szállás többi részén ingyenes Wi-Fi és satellit TV adott.
A téli szállás csomag akció keretében az Ilona Apartman extra szolgáltatásokat is kínál vendégei számára. Ízlésesen berendezett szobáik tökéletes pihenőhelyet jelentenek egy hosszú nap után, melyet a közeli fürdők gőzölgő medencéiben vagy a környék téli sportlehetőségeinek kihasználásával tölthetnek. Akció keretében a csomag ára tartalmazza a korlátlan termál- és élményfürdő belépőt, így a vendégek hozzáférhetnek Hajdúszoboszló egyik legnagyobb attrakciójához, a gyógyító hatásairól ismert termálvízhez.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!